Wat valt er allemaal te beleven op het JOE Summer Island?

Deze zomer valt er heel wat te beleven!

 

We maken er elke dag van 10u tot 22u live radio. Je kan dan ook een babbeltje slaan met onze dj’s of ter plaatse genieten van onze heerlijke snacks, frisse drankjes en lekkere cocktails & mocktails. Benieuwd wat er allemaal te verkrijgen is? Het menu kan je binnenkort raadplegen op joe.be of in de JOE-app. 

 

Daarnaast vind je een tal van leuke kermisattracties voor jong en oud op het domein, zoals de Swinging Polyp en de zweefmolen. We krijgen ook regelmatig (muzikaal) bezoek over de vloer. Houd hiervoor onze kalender in de gaten, zodat je niets hoeft te missen! 

 

Tussen 16u en 18u leggen we jullie graag nog wat extra in de watten met een heuse Happy Hour (met af en toe een verrassing). Eén drankje kopen is er eentje gratis en hetzelfde geldt voor de attracties. Let wel: tijdens de Happy Hours zijn er aparte jetons voor de attracties. Dat wil zeggen dat je die jetons enkel tijdens de Happy Hours kan gebruiken. 

 

Wat kunnen de verrassingen zijn tijdens zo’n Happy Hour? Dat houden we nog even geheim, maar luister naar JOE of houd onze site en app goed in de gaten en kom het als eerste te weten.